nl
product Tags: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Verzenden & retouren

Welkom op onze website:www.yameta.nl

Levering Informatie
Wij bieden wereldwijde verzending op alle bestellingen in de hele wereld.
Uw bestelling wordt doorgaans verzonden binnen 12 ~ 48 uur wanneer uw betaling is ontvangen. International Express Mail Service (Online Tracking) - Wij zullen uw bestelling wordt verpakt kracht bieden. De levertijd is gemiddeld 7 tot 10 werkdagen aan te komen.

We hebben je nodig om gedetailleerde verzendadres te bieden voor ons. Houd in gedachten dat het adres dat u te bieden juist is, gedetailleerd moeten zijn, anders zijn wij niet verantwoordelijk voor het falen van de scheepvaart. Nadat alle pakketten die we nodig hebben om te worden ondertekend, zult u uw pakket te krijgen. De P.O. Mail adres is niet toegestaan. Vergeet niet, wanneer u uw pakket om je handtekening te krijgen.

Met het bijhouden van uw bestelling problemen?
Als je toevallig om uw bestelling in het proces te volgen nog vragen of problemen, aarzel dan niet om onze online e-mail, online chat hulp om ons te contacteren. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Als u wilt of ruil items terug te keren, neem dan contact met ons op voorhand voor verdere instructies.

Terug
Als u wilt dat uw items, meldt ons eerst uitleggen waarom het ordernummer en een terugbetaling binnen 7 dagen ontvangen. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten intact de originele verpakking worden geretourneerd. Alle pakketten moeten worden door een traceerbare methode te sturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten in transit. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke verzendkosten niet zal worden terugbetaald. Dus neem dan contact met ons op voor het bestellen, al uw vragen en zorgen.

Voor Exchange
Projecten moeten teruggestuurd binnen 7 dagen, de klant is verantwoordelijk voor al het hele ruilproces transportkosten veroorzaken. Alle items kunnen alleen ruilen voor dezelfde prijs vervangen, let wel dat we zullen worden uitgegeven na uw terugkeer is vóór vervanging is ontvangen.

Annuleren orders
Als u een bestelling heeft geplaatst, en hopen om het te annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Echter, als uw bestelling is verzonden, we hebben geen manier om te annuleren.

Het oplossen van uw probleem
Als u vragen heeft, neem dan gerust Contact. Wij zullen uw verzoek of klacht zo snel mogelijk te reageren verwerken.
Back
Copyright ©2018 www.yameta.nl. Powered by